CiU acusa Espanya de viure a costa de Catalunya

Polèmica per la publicació d'un cartell a Facebook amb una frase de Jordi Turull
Sense títol
Sense títol

Convergència i Unió ha creat un cartell (imatge) en el qual utilitza de lema les paraules del president del seu grup parlamentari, Jordi Turull, per defensar la pròrroga pressupostària. La frase exacta de Turull diu “l’Espanya subsidiada viu a costa de la Catalunya productiva”.

Aquest slogan, que els responsables de comunicació del partit han pujat al seu compte oficial de Facebook, ha provocat multitud de reaccions d’usuaris d’aquesta xarxa social. Alguns d’ells han atacat CiU pels casos de corrupció que impliquen a membres del partit o per les subvencions als grans grups de comunicació catalans. El cartell està movent-se molt per les xarxes socials i també ha trobat suports de simpatitzants de la formació.

Algunes de les crítiques acusen CiU de racista i assenyalen que per la mateixa regla de tres, els barris més desfavorits de Barcelona viuen a costa de la zona alta de la ciutat. La frase va ser pronunciada per Turull dimarts passat i a més va afegir que mentre els funcionaris de la “Espanya subsidiada” disposaran de la paga de Nadal, els de Catalunya no podran rebre-la per les retallades que la Generalitat denuncia que es veu obligada a realitzar pel límit de dèficit imposat per l’Estat.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari