La Policia sospita de José Zaragoza

La Policia sospita que l'exsecretari d'Organització del PSC va visitar Método 3 dos dies després de la gravació de La Camarga

José Zaragoza
José Zaragoza

La Policia apunta en un informe que l’exsecretari d’Organització del PSC i actualment diputat al Congrés, José Zaragoza, hauria visitat la seu de l’agència de detectius Método 3, tan sols dos dies després que es produís el conegut enregistrament de La Camarga. Segons l’informe, al qual ha tingut accés la Cadena SER, la policia fa constar aquesta suposada presència de Zaragoza per reunir-se amb la detectiu Elisenda Villena.

 

Elisenda Villena, exdirectora d’operacions de Métodeo 3, era la persona que mantenia contacte amb José Zaragoza i amb la gerent del PSC, Lluïsa Bruguer, que està imputada per la jutge que porta el cas. En l’última declaració judicial que va fer davant la magistrada, Villena va negar de forma rotunda que hagués rebut a la seu de l’agència de detectius a l’exsecretari d’Organització del PSC, segons va explicar la SER.

 

L’informe elaborat per la Policia espanyola contradiu aquesta declaració, en recollir una entrada a l’agenda electrònica de Villena amb el nom de Zaragoza, dos dies després -el 9 de juliol de 2010- del dinar entre la líder del PP català, Alicia Sánchez-Camacho i l’examant de Jordi Pujol Ferrusola, María Victoria Álvarez. També hi ha, segons aquest informe policial, un correu electrònic que la detectiu va enviar a la recepcionista de l’agència on li deia que aquell dia tenia una visita del PSC. Una reunió que podria tenir com objectiu acordar el preu de la gravació de la conversa, a més d’un altre treball.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari