Bárcenas també assenyala Florentino Pérez

Diferents constructores van finançar la campanya de reelecció de Manuel Fraga a la Xunta de Galícia en 2006
Sense títol
Sense títol

Entre els papers que Luis Bárcenas ha lliurat al jutge Pablo Ruz es pot trobar un document de 2006 sobre el finançament il·legal del Partit Popular gallec, en el qual apareixen pagaments de constructores que tenien contractes milmillonarios amb l’administració.

Segons els documents de la comptabilitat B del PP, en 2006, ACS, la constructora propietat de Florentino Pérez, hauria pagat 30.000 euros per finançar la campanya de reelecció de Manuel Fraga al capdavant de la Xunta, malgrat que a les anotacions apareix apuntat que ACS s’havia compromès a donar 1 milió d’euros.

En aquestes anotacions també apareixen altres constructores com FCC i OHL, els màxims dirigents de les quals ja estan imputats dins de la causa, a diferència del president del Reial Madrid. Segons el diari El País, fonts d’ACS han desmentit la veracitat d’aquestes anotacions.

Barcenas, aleshores gerent del PP, hauria ajudat a amagar les donacions com a anònimes, perquè en aquestes dates les tres constructores tenien importants contractes amb les administracions, la qual cosa els impedia finançar a cap partit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides