SOS País Valencià

Sense títol

La consellera de Benestar Social, Asunción Sánchez Zaplana, ha comentat pels passadissos de les Corts que la Generalitat Valenciana comprovarà si els magatzems dels bancs d’aliments del País Valencià estan desproveïts, i en eixe cas s’encarregarà de nodrir-los.

És a dir, Sánchez Zaplana no acaba de creure’s què tot i les fotos, les entrevistes i els reportatges publicats fins i tot en els mitjans de comunicació afins al seu partit, els magatzems de València i la Pobla de Vallbona s’estan quedant buits. Ni què fins a 9.000 famílies valencianes poden veure’s afectades per aquesta situació si no hi ha una resposta solidària immediata.

La consellera de Benestar Social no deu saber que el primer dia sense servei de menjador a les escoles fins 84 nens, un 37,7% més, acudiren a la Casa Caritat a València respecte als 61 xiquets que ho feren el 31 de maig. Ni que fa un any en el Banc d’Aliments del Cap i Casal s’emmagatzemaven 300.000 quilos de menjar mentre que ara hi ha 40.000.

Els aliments s’acaben, senyora Consellera, i la demanda no para d’augmentar. Per açò tampoc ho deu saber. Perquè en cas contrari, no s’entén l’absència d’un pla d’emergència. Deia la titular de Benestar Social quan va prendre possessió del càrrec que volia “posar cara als problemes”. Faça un passeig pels barris de València, Asunción, pot ser se’n trobe unes quantes.

(Visited 62 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Feu un comentari