Aragonès frega l’aprovat i el Govern català rep una de les pitjors puntuacions abans d’unes eleccions al Parlament

Pujol, Maragall, Mas i Puigdemont són els presidents que van aprovar abans d'uns comicis

El president del Govern, Pere Aragonès, abans de la reunió setmanal del Consell Executiu (Rubén Moreno, Generalitat de Catalunya)
El president del Govern, Pere Aragonès, abans de la reunió setmanal del Consell Executiu (Rubén Moreno, Generalitat de Catalunya).

Pere Aragonès va fregar l’aprovat, amb una valoració de 4,9 sobre 10, en el darrer Baròmetre d’Opinió Política (BOP) del CEO publicat abans de la convocatòria electoral del 12-M. Una puntuació propera a la mitjana (5,2) de les obtingudes pels presidents de la Generalitat en el mateix context preelectoral des de 1999.

En concret, Aragonès acaba el mandat amb millor valoració que José Montilla (4,6), Artur Mas -en el seu segon mandat (4,3)-, i Quim Torra (4,1), el pitjor valorat de tots. Jordi Pujol (6,9), Pasqual Maragall (5,3), Mas -al final del seu primer mandat (5,8)- i Carles Puigdemont (5,1) són els que han aprovat just abans d’uns comicis.

D’altra banda, l’executiu d’Aragonès és el tercer pitjor valorat de l’últim quart de segle (4,3), només per davant dels executius d’Artur Mas el 2014 (4,1) i de Quim Torra el 2020 (3,8).

(Visited 82 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari