Albiach és l’única candidata a les primàries dels comuns i serà proclamada cap de llista quan acabi la recollida d’avals

El nomenament definitiu serà el dilluns, després del termini d'al·legacions

La portaveu del grup parlamentari dels comuns, Jéssica Albiach, en una roda de premsa a la seu de la formació (Mariona Puig, ACN)
La portaveu del grup parlamentari dels comuns, Jéssica Albiach, en una roda de premsa a la seu de la formació (Mariona Puig, ACN).

La coordinadora de Catalunya en Comú i fins ara presidenta del grup parlamentari d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, ha estat l’única persona que ha presentat candidatura a les primàries dels comuns per ser cap de llista a les eleccions del 12 de maig, segons ha pogut saber l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

En ser l’única candidata, Albiach serà proclamada formalment com a cap de cartell el dilluns, després que acabi el termini de recollida d’avals i d’al·legacions. Albiach va anunciar el dimecres en una roda de premsa a Montcada i Reixac la seva intenció de presentar-se de nou com a cap de llista dels comuns.

El termini de recollida d’avals acabarà el dissabte a les 12 de la nit. L’endemà es proclamarà provisionalment la candidatura presentada a la Comissió Electoral i s’obrirà el període d’al·legacions. El dilluns a les 11 del matí es resoldrà les eventuals al·legacions i es farà la proclamació definitiva d’Albiach com a cap de llista. Com que només hi ha una candidatura, no serà necessari votar-la.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari