Què no apareix a la promoció del nou llibre de Vidal-Quadras?

Aleix Vidal-Quadras

L’aparició del darrer llibre d’Aleix Vidal-Quadras l’ha començat a difondre Penguin Random House Grupo Editorial amb dues omissions notables en la presentació: no hi ha cap referència al PP, partit del qual Vidal-Quadras va ser líder a Catalunya, ni a Vox, partit que va fundar.

La nota sobre España a la deriva en resumeix així la trajectòria política dins d’un paràgraf biogràfic: “Com a polític, ha estat diputat al Parlament de Catalunya, senador autonòmic, president de la Fundació Concordia, president de Convivència Cívica Catalana, vicepresident del Parlament Europeu, entre altres càrrecs”.

Cap al·lusió directa, així doncs, a les sigles polítiques, però sí a l’estat civil, la formació acadèmica, els anteriors llibres publicats i les condecoracions acumulades pel polític barceloní, en un perfil que conclou afegint, això sí, que “actualment, és president del Foro Libertad y Alternativa i analista polític en diversos mitjans de premsa”.

(Visited 278 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari