Vidal-Quadras referma el seu compromís contra el règim iranià després de l’intent d’assassinat

Vidal-Quadras referma el seu compromís contra el règim iranià després de l'intent d'assassinat

Aleix Vidal-Quadras - Foto ACN, Miquel Vera

L’exeurodiputat i cofundador de Vox Aleix Vidal-Quadras ha assegurat aquest divendres que l’intent d’assassinat que va patir el passat novembre a Madrid ha reafirmat el seu compromís contra el règim iranià.

“Que m’escoltin a Teheran: no han aconseguit el seu objectiu. Miraculosament, he salvat la vida i penso seguir aquest combat a favor de la democràcia, la llibertat i els drets humans a l’Iran la resta de la meva vida”, ha dit en una roda de premsa.

De fet, ha promès que continuarà combatent el règim dels aiatol·làs amb més “entusiasme i dedicació”. D’altra banda, ha demanat intensificar les sancions al govern de l’Iran tancant totes les seves ambaixades en territori europeu i expulsant els seus “falsos diplomàtics”, difon l’ACN.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari