Detenen als Països Baixos el sicari contractat per assassinar Vidal-Quadras

L'acusat ha estat trobat prop d'Amsterdam

Aleix Vidal-Quadras - Foto ACN, Miquel Vera

El Ministeri de l’Interior ha confirmat la detenció als Països Baixos del presumpte autor material dels trets que gairebé posen fi a la vida d’Alejo Vidal-Quadras, el novembre passat.

L’arrestat és Mehrez Ayari, el sicari francès d’origen tunisià sobre el qual requeia una ordre de detenció internacional emesa per l’Audiència Nacional, que investiga el cas per un presumpte delicte de terrorisme.

L’home de 38 anys, que va ser capturat el 6 de juny passat, està vinculat a la Mocro Maffia, la xarxa criminal que ha posat en perill l’Estat als Països Baixos, segons confirmen fonts policials. S’havia amagat a la localitat de Haarlem, ubicada als afores d’Amsterdam.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari