La Generalitat sanciona Orriols amb 10.000 euros per declaracions sobre immigració a 8TV

L'alcaldessa de Ripoll té deu dies per presentar al·legacions i l'Ajuntament de Ripoll ha avançat que no té intenció de pagar

Sílvia Orriols, a 8TV

El Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat ha sancionat amb una multa de 10.001 euros a l’alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols, per l’expedient que tenia obert a través de l’Oficina d’Igualtat de Tracte i No-Discriminació arran d’unes declaracions sobre immigració a l’extinta 8TV el 29 de maig de 2022 durant un debat amb el politòleg Ramon Cotarelo.

La conselleria que encapçala Tània Verge ha confirmat a l’ACN que la resolució encara no és ferma i que Orriols pot presentar al·legacions. L’alcaldessa de Ripoll ha denunciat a la xarxa social X una “persecució política” per reivindicar les seves opinions i fonts de l’Ajuntament de Ripoll citades per l’ACN han assegurat que Orriols no té intenció de pagar la multa.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari