La víctima d’Alves: “Per fi m’han cregut”

La seva defensa recorrerà la sentència i critica que qui pot pagar aconsegueixi una rebaixa de pena

L'advocada de la víctima de Dani Alves, Ester García, sortint del seu bufet

La defensa de la víctima de Dani Alves ha anunciat que recorrerà la sentència que condemna el futbolista a quatre anys i mig de presó i ha criticat “que es transmeti a la societat que les persones amb capacitat econòmica poden veure reduïda la pena si poden consignar una quantitat important”.

Malgrat tot, l’advocada de la jove ha assegurat que la víctima està satisfeta amb la sentència. “Va començar dient no vull denunciar, no em creuran, i les seves paraules han estat ‘per fi m’han cregut’”, ha explicat la seva lletrada, Ester García.

L’advocada ha opinat que la sentència ha estat “pionera” des del punt de vista del consentiment i l’ha desvinculat de la Llei del ‘només sí és sí’.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari