Carmen Calvo renuncia a l’acta al Congrés per assumir la presidència del Consell d’Estat

La fins ara diputada a la cambra baixa substituirà Magdalena Valerio, tombada pel Suprem

Carmen Calvo
Carmen Calvo

Carmen Calvo ha renunciat aquest dilluns a l’acta de diputada pel PSOE al Congrés per assumir la presidència del Consell d’Estat, càrrec incompatible amb el primer i per al qual serà designada pel Consell de Ministres aquest dimarts.

La que va ser vicepresidenta del govern espanyol en la primera legislatura de Pedro Sánchez substituirà en el càrrec Magdalena Valerio, el nomenament de la qual ha estat tombat pel Tribunal Suprem (TS) per entendre que no compleix el requisit de jurista de prestigi reconegut.

L’executiu estatal recorrerà la decisió de l’alt tribunal, igual com ho farà la mateixa Valerio. Mentrestant, s’espera que Calvo prengui possessió del càrrec abans d’acabar el febrer.

(Visited 22 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari