Aurora Madaula es reincorpora a la Mesa del Parlament

La diputada de Junts, de baixa després de denunciar assetjament al partit, hi ha assistit telemàticament

Aurora Madaula s’ha reincorporat aquest dilluns a la Mesa del Parlament. Segons ha pogut saber l’ACN, l’òrgan s’ha reunit avui a dos quarts de quatre de la tarda i la diputada de Junts hi ha participat de forma telemàtica.

Madaula estava de baixa després d’haver denunciat assetjament masclista al grup parlamentari del qual forma part, en el que suposa la segona denúncia d’aquest tipus que diputades de la formació han fet públiques.

L’altra denúncia és la que va fer Cristina Casol, denúncia que el grup va acabar arxivant i que va comportar l’expulsió de la diputada, que ha passat a formar part del grup mixt.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari