Pere Aragonès es reunirà amb els representants dels pagesos aquest dimecres a Palau

El president i el conseller d’Acció Climàtica tenen la voluntat de mostrar el seu suport al sector agrari

El president de la Generalitat, Pere Aragonès

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, es reuniran aquest dimecres amb una representació dels pagesos que faran una marxa fins a Barcelona amb tractors des de diversos punts de Catalunya. Aragonès i Mascort tenen la voluntat de mostrar al sector agrari el suport del Govern.

Els pagesos tenen previst arribar a la capital catalana des de Lleida, Tarragona, les comarques Centrals i Girona, anar davant de la seu de la Comissió Europea al Passeig de Gràcia, la delegació del govern espanyol i el Palau de la Generalitat. La trobada serà cap a primera hora de la tarda.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari