Els tècnics sanitaris mantenen la vaga indefinida després de no arribar a acords amb Salut

El departament trasllada document amb propostes organitzatives als sindicats, que valoraran

Els tècnics sanitaris mantenen la vaga indefinida

El Sindicat de Tècnics d’Infermeria (SAE) i el Sindicat Estatal de Tècnics Superiors Sanitaris (SIETeSS) han decidit mantenir la vaga indefinida que va començar el 8 de gener després que la reunió que han mantingut aquest divendres amb el conseller de Salut, Manel Balcells, hagi acabat sense acord.

Ambdues parts es van trobar el passat dilluns i van acordar que a finals de setmana el departament els traslladaria una proposta amb millores laborals. Segons han explicat els representants dels sindicats un cop finalitzada la reunió, la conselleria els ha traslladat un document que recull canvis organitzatius, però en cap cas propostes econòmiques.

Així, els sindicats han afirmat que mantenen l’aturada fins que hagin estudiat la proposta.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari