A quin altre ‘indepe’ ha blocat Antonio Baños?

Antonio Baños, a TV3
Antonio Baños, a TV3

La guerra entre independentistes és més viva que mai, l’últim atac l’ha perpetrat qui va ser líder efímer de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) a les eleccions catalanes de 2015, Antonio Baños. El periodista ha blocat a X -antic Twitter- a un altre independentista, el politòleg Ramon Cotarelo. Ho ha explicat agraït i sorprès el madrileny: “Caram! Antonio Baños m’ha bloquejat. Moltes gràcies!”. Un breu missatge amb una captura a on es veu el bloqueig.

Es desconeixen les causes que han portat a Baños a prendre la dràstica mesura. En una ullada ràpida a X es pot observar que ambdós acostumen a coincidir en temàtiques i plantejaments, fins i tot coincideixen en assenyalar els dolents de la pel·lícula, darrerament ambdós, per exemple, han atacat al periodista Jordi Évole, per les seves declaracions al programa Col·lapse de Ricard Ustrell a 3Cat. Així que es fa difícil esbrinar les motivacions de la ruptura.

Fins i tot, Baños i Cotarelo coincideixen en molta de la clientela que els segueix a la xarxa social X. Alguns d’aquests seguidors han tret ferro al gest, intentant animar al professor; segons indiquen, Baños acostuma a blocar “a tothom”. Un d’ells, Ferran Martínez, segurament ha endevinat la tecla de la possible motivació: “Ha blocat a tot déu que no li ha rigut les gracietes o l’ha criticat el seu fervor per Hamàs Hezbol·là”.

(Visited 365 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari