El PP reprovarà la vicepresidenta Ribera al Senat per les seves paraules sobre García Castellón

La formació de Feijóo també sol·licita la compareixença de la vicepresidenta tercera a la cambra baixa

  El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, al centre, acompanyat de membres dels grups parlamentaris del partit (Premsa PP)

  El PP reprovarà la vicepresidenta tercera del govern central, Teresa Ribera, al ple del Senat, on té majoria absoluta, per les seves paraules sobre el jutge de l’Audiència Nacional Manuel García Castellón. Els populars consideren d'”extrema gravetat” que una vicepresidenta digui en una entrevista que els jutges “prevariquen en la presa de decisions”, i per això demanaran també la compareixença de Ribera a la cambra alta perquè expliqui les seves polítiques.

  Segons els d’Alberto Núñez Feijóo, Sánchez ha assumit el discurs independentista que la justícia “no és imparcial i que a Espanya hi ha lawfare“. En una entrevista a TVE, la vicepresidenta tercera ha considerat que la darrera decisió del jutge García Castellón mostra que hi ha magistrats amb “tendència a pronunciar-se sempre en una mateixa direcció”. “Ens té acostumats que sempre s’inclini en aquesta mateixa direcció que, evidentment, té una implicació política important i que acostuma a sortir a col·lació en moments polítics sensibles”, ha afegit Ribera.

  (Visited 31 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari