Bolaños admet que Brussel·les té preguntes sobre l’amnistia

"Mantenim un diàleg fluid i transparent", diu ara

El ministre Félix Bolaños amb el comissari de Justícia, Didier Reynders

El ministre de la Presidència, Félix Bolaños, ha assegurat aquest dilluns que la Comissió Europea té “preguntes” sobre la llei d’amnistia, després que afirmés dijous passat que l’executiu comunitari no tenia “cap preocupació” sobre la mesura.

En una roda de premsa amb el comissari de Justícia, Didier Reynders, amb qui es va reunir dijous passat per abordar la llei d’amnistia, Bolaños ha apuntat que Brussel·les i el govern espanyol tenen una “posició alineada” en el procés per respondre les “preguntes” de l’executiu comunitari sobre la mesura.

També ha indicat que mantenen un “diàleg obert, fluid i transparent” amb Brussel·les.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari