Junts preveu que l’amnistia s’aprovarà de manera definitiva la primavera vinent

El portaveu de Junts al Senat espanyol, Josep Lluís Cleries, ha recordat que hi ha algunes dificultats que podrien retreure agilitat a l'aprovació de l'amnistia.

El portaveu de Junts al Senat espanyol, Josep Lluís Cleries (ACN)
El portaveu de Junts al Senat espanyol, Josep Lluís Cleries (ACN).

El portaveu de Junts al Senat, Josep Lluís Cleries, ha manifestat que la llei d’amnistia podria ser aprovada de manera definitiva a la propera primavera al Congrés dels Diputats. “Serà una mica més tard del que s’esperava inicialment, però el fonamental és que sigui aprovada”, ha afirmat en una entrevista a RNE. Ha calculat que la llei podria ser aprovada entre març i juny.

Cleries ha recordat que hi ha algunes dificultats que podrien retreure agilitat a l’aprovació de l’amnistia. La principal és la reforma del reglament del Senat, impulsada pel PP per allargar dos mesos l’entrada de la llei a la cambra, i l’altra és que gener, si res no canvia, és un mes inhàbil al Congrés.

Des de l’entrada al registre, realitzada pel PSOE després de tancar l’acord amb Junts, el projecte de llei d’amnistia només ha superat la qualificació de la mesa del Congrés espanyol i, ara mateix, no té data per ser revisat per la comissió corresponent ni pel ple de la cambra.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari