PSOE i ERC escenifiquen l’acord per investir Sánchez

Encaixada de mans entre Bolaños i Junqueras abans de l'explicació dels detalls i que s'enllesteixi la negociació amb Junts

Félix Bolaños i Oriol Junqueras

Foto: ERC

El PSOE i ERC han comunicat formalment aquest dijous que han assolit un acord per a la investidura de Pedro Sánchez, una entesa que han escenificat en una reunió entre el president d’ERC, Oriol Junqueras, i el ministre de la Presidència, Félix Bolaños.

Tots dos s’han fet fotografiar signant el document que vincula el vot favorable dels republicans a la investidura a canvi, entre altres, del traspàs de Rodalies.

Junqueras, d’una banda, i Bolaños i el secretari general del PSC, Salvador Illa, d’una altra banda, explicaran durant la tarda els detalls de l’acord, pendent de la validació per part de les bases d’ERC, que acosta la reelecció de Sánchez si els socialistes enllesteixen també acords amb Junts, condicionat al registre al Congrés de la llei d’amnistia, i amb el PNB i el BNG.

ERC, que ha difós a les xarxes les imatges de la reunió entre Junqueras i Bolaños, ha afirmat que amb aquesta signatura “guanya Catalunya amb un acord sense precedents, amnistia per a tothom, resolució del conflicte polític i benestar per a la gent”.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari