Feijóo acusa Sánchez de “blanquejar el braç polític” d’ETA

El líder del PP acusa el president del govern central de canviar l'amnistia per la presidència

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, en roda de premsa al Congrés (ACN)

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha advertit novament aquest dimarts que “no val tot” per esdevenir president del govern espanyol, i ha acusat el líder del PSOE, Pedro Sánchez, de “blanquejar” el “braç polític d’una organització terrorista”, en referència a ETA i EH Bildu, i d’oferir “amnisties a persones fugides de la justícia” a canvi de la presidència.

“L’aritmètica no pot substituir l’ètica”, ha sentenciat Feijóo, qui ha lamentat que “hem deixat de parlar dels problemes dels espanyols per parlar dels problemes que afecten els polítics”. Segons el president del PP, el govern central només parla de “cessions” i de “repartiment de ministeris”. “Tant de bo siguem a temps d’evitar uns tripijocs que només beneficien a uns polítics implicats amb delictes pendents”, ha manifestat.

Feijóo ha fet aquestes declaracions a les jornades Metafuturo que han tingut lloc a Madrid, on ha tornat a insistir en la necessitat de grans pactes entre el PP i el PSOE. “El futur segueix passant per la centralitat, pels grans consensos polítics i econòmics, però en aquesta negociació no coneixem cap proposta econòmica. Encara més, els membres de l’acord tenen propostes econòmiques absolutament diferents i contràries”, ha afirmat.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari