Junts rebutja que Illa sigui un interlocutor vàlid

Puigdemont i Turull diuen que el líder del PSC no és de fiar

Carles Puigdemont

Junts per Catalunya ha mostrat les darreres hores el seu rebuig al protagonisme que ha adquirit el primer secretari del PSC, Salvador Illa, en les negociacions per a la investidura de Pedro Sánchez.

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha escrit a X (abans Twitter) que “això de donar protagonisme a qui va enganyar Junts el dia abans del pacte de la vergonya a Barcelona per impedir que Xavier Trias en fos l’alcalde és una manera molt estranya de demostrar-nos que són de fiar”.

Per la seva part, l’expresident de la Generalitat i eurodiputat de Junts, Carles Puigdemont, s’ha fet ressò del comentari i ha indicat que Turull “fa bé de recordar les raons per les quals Salvador Illa no podrà ser mai un interlocutor vàlid per generar confiança“, com a reacció al fet que el líder del PSC es reunís amb Sánchez.

Els socialistes, de fet, havien indicat que Sánchez, per a les qüestions relatives a Catalunya, “estarà en coordinació permanent” amb Illa.

Puigdemont ha començat el missatge destacant que, en una entrevista concedida a El Nacional, l’expresident Jordi Pujol els aconsellava evitar “la candidesa”.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari