Collboni trasllada l’alcaldia als districte uns dies al mes per acostar-la a la ciutadania

La iniciativa comença aquest dimarts a Sant Martí amb una agenda de temes específica

Jaume Collboni traslladarà l’alcaldia de Barcelona durant uns dies de cada mes a un dels deu districtes de la ciutat per “aprofundir el contacte directe” amb la ciutadania. Sota el nom L’Alcalde a prop teu, el programa començarà aquest octubre a Sant Martí, i durant els dies que hi hagi instal·lada l’alcaldia -de dimarts a dijous- es desenvoluparà una agenda específica per al districte. Dins d’aquesta agenda hi ha, per exemple, una visita institucional a l’inici d’obres de l’equipament que acollirà l’ampliació del CAP Besòs -que passarà de 1.500 a 3.000 metres quadrats- i la Biblioteca del Besòs, a l’espai que ocupava l’antic cinema Pere IV.

Dimecres i dijous, a més dels despatxos de treball habituals i de celebrar al districte la reunió setmanal de Comissió de Govern, l’alcalde es reunirà amb entitats centenàries del districte, visitarà el mercat del Clot, la Unitat Territorial de la Guàrdia Urbana a Sant Martí i la Federació Catalana de Bàsquet i rebrà les entitats del districte.

Collboni també visitarà el nou centre de l’Institut de Tècniques Audiovisuals i de l’Espectacle de Barcelona, obert per primer cop aquest curs 2023-2024 per acord del Consorci d’Educació de Barcelona i el Teatre Nacional de Catalunya.També des de Sant Martí tindrà una reunió amb dones amb projectes rellevants al districte de caràcter social, empresarial i privat, i assistirà a la Biblioteca García Márquez a l’homenatge de la ciutat a Francisco Ibáñez, amb el lliurament de la medalla cultural a títol pòstum per a l’humorista i creador de Mortadelo i Filemón.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari