Díaz demana a ERC i Junts “discreció i responsabilitat” en la negociació d’investidura

La vicepresidenta i líder de Sumar diu que l'acord amb el PSOE i Sumar "encara està lluny"

El rei Felip VI amb Yolanda Díaz

La líder de Sumar, Yolanda Díaz, ha demanat “a totes les parts”, també a les formacions independentistes, “discreció i responsabilitat” per poder tirar endavant “una agenda social i també una territorial”. Ho ha fet en roda de premsa al Congrés després d’assistir a la ronda de consultes del rei Felip VI.

Díaz ha transmès al monarca que la seva formació aposta per un govern progressista presidit per Pedro Sánchez, però ha recordat també que les dues formacions es troben en procés de negociació i encara estan “lluny de l’acord”.

Per això ha apostat per una negociació marcada per la “discreció, responsabilitat, altura de mires i molt de diàleg”. Díaz ha evitat posar un termini per obtenir l’entesa: “Mai treballo amb línies vermelles”, ha dit, i “sabem molt bé el que cal fer i el que no cal fer, i on estan els límits”.

Malgrat les informacions que han aparegut sobre els ministres que reclama Podem, ha assegurat que la seva formació i el PSOE “no estan en la fase” de noms.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari