El PSC nega que hi hagi “cap acord sobre l’amnistia”

La portaveu al Parlament, Alícia Romero, demana "prudència i discreció" a ERC i Junts

La portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, en roda de premsa aquest divendres (ACN)

El PSC ha afirmat aquest divendres que no hi ha “cap acord” entre el PSOE i els partits independentistes sobre una llei d’amnistia, després que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, digués que era una carpeta que ja havia tancat amb el govern espanyol.

“Sempre hem dit que els acords els fem públics i sobre l’amnistia no hi ha cap acord en relació amb la Mesa”, ha assenyalat la portaveu dels socialistes al Parlament, Alícia Romero, en roda de premsa.

A més, ha reclamat “molta prudència i discreció” a ERC i Junts si volen que “les negociacions arribin a bon port” i acabi havent-hi “un govern d’esquerres presidit per Pedro Sánchez”.

Romero, a més, ha evitat pronunciar-se sobre una eventual amnistia i preguntada sobre les propostes de resolució que puguin presentar els partits independentistes, ha assenyalat que volen veure els textos abans de posicionar-se. “Veurem si és amb ànim constructiu o de divisió”, ha conclòs.

El PSC no ha avançat cap de les iniciatives que plantejarà en el debat de política general que té lloc la setmana vinent al Parlament, però sí que se centraran en qüestions com les energies renovables, l’educació o l’atenció primària, recull l’ACN.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari