Un atropellament talla la línea R4 de Rodalies entre l’Hospitalet i Sant Feliu

El servei de l'R4 en el tram afectat s'anirà reprenent de forma progressiva

Tren de Rodalies a l'estació de Mataró (Albert Segura, ACN).

Un atropellament en un punt de pas no autoritzat a l’estació de Cornellà ha tallat la línia R4 de Rodalies entre l’Hospitalet i Sant Feliu de Llobregat. No obstant això, La circulació de trens ja s’ha restablert, i el servei en el tram afectat s’anirà reprenent de forma progressiva.

L’incident s’ha produït a quarts de set del matí, i el servei de trens en aquest tram s’ha interromput seguint les indicacions dels Mossos d’Esquadra. Els passatgers afectats s’han derivat cap al metro i el tramvia, i a les 8.17 h els combois han començat a passar de nou, però amb alteracions en els horaris.

(Visited 112 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari