Què van preferir veure els catalans a la televisió: l’entrega de les Medalles d’Or de la Generalitat o ‘Pasapalabra’?

Pasapalabra, de llarg. El dijous 7 de setembre van coincidir a la mateixa hora la retransmissió a TV3 de l’entrega de les Medalles d’or de la Generalitat i l’emissió del concurs Pasapalabra, a Antena 3. Els espectadors van preferir seguir les peripècies del concurs presentat per Roberto Leal que la cerimònia de l’entrega per part del president de la Generalitat, Pere Aragonès, de medalles d’or de la Generalitat a l’editor Eliseu Climent, la poeta Marta Pessarrodona i la cantant Maria del Mar Bonet.

Pasapalabra va tenir 172.000 espectadors i la cerimònia d’entrega de medalles d’or de la Generalitat, 119.000. Aquesta cerimònia no va ser ni tan sols la segona emissió més vista en aquella franja horària ja que 134.000 catalans i catalanes van preferir veure Aquí la tierra, el programa de documentals de La 1.

En canvi, TV3 va liderar dijous la programació nocturna amb el passi de l’obra de teatre “El sopar dels idiotes”. L’adaptació de Paco Mir d’aquesta obra de Francis Veber va guanyar la seva competició particular amb Masterchef Celebrity. 247.000 espectadors van preferir riure amb l’obra còmica mentre que 163.000 es van decantar per veure com cuinaven els famosos convidats al concurs gastronòmic.

(Visited 238 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari