El Barça i la Federació Catalana de Futbol, callats davant el petó de Rubiales a Hermoso

L'assemblea d'aquest divendres serà determinant per conèixer el futur del president de la RFEF

    La jugadora de la Selecció Espanyola, Jenni Hermoso

    Foto: @SEFutbolFem

    El petó del president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, a la jugadora i guanyadora del Mundial femení Jenni Hermoso continua portant cua. Representants del govern central, sindicats i clubs de futbol ja han exigit la seva dimissió, i l’assemblea convocada per aquest divendres serà determinant per conèixer el seu futur al capdavant de la Federació. No obstant això, el FC Barcelona i la Federació Catalana de Futbol (FCF) no s’han pronunciat de forma oficial davant aquesta polèmica.

    Segons ha informat El Periódico, el club blaugrana descriu com a “impropi” el comportament de Rubiales i “espera i desitja” que doni les explicacions pertinents a l’assemblea, tot i que no hi haurà cap representant de l’entitat culer per motius d’agenda. La FCF, tal com ha explicat El Món, no farà cap comunicat al respecte.

    Juanjo Isern, excandidat a la presidència de la FCF, ha esclatat davant el silenci envers la polèmica: “Em fa molta pena que les nostres directives callin per interès particular davant aquesta vergonya”, ha dit. Sobre els gestos de Rubiales a la llotja, agafant-se els genitals per celebrar la victòria, Isern ha assenyalat que “aquestes obscenitats demostren el caràcter masclista d’aquest personatge que ha intentat esborrar el gran èxit del futbol femení”.

    La RFEF, per part seva, no canvia el full de ruta al voltant de l’assemblea de divendres, i manté que Rubiales no dimitirà. Segons ha explicat El Larguero, les discrepàncies entre federacions territorials són àmplies. Molts assembleistes consideren que és un risc assistir-hi, i creuen que hi hauria d’haver un altre mecanisme que no sigui “una assemblea buida” i un “paperot sense sentit”, però reben pressions per anar i omplir la sala. Altres presidents territorials, més fidels a Rubiales, no volen deixar-lo sol, han afirmat que la seva obligació és donar-li suport i han apuntat que és “una postura de complicitat i confiança”.

    (Visited 97 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari