La selecció espanyola, campiona del Mundial d’Austràlia i Nova Zelanda

Un golàs de la lateral del Real Madrid Olga Carmona ha donat el triomf a l'equip dirigit per Jorge Vilda

La selecció espanyola, campiona del Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda (RTVE)
La selecció espanyola, campiona del Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda (RTVE).

Alegria immensa després de fer història. La selecció espanyola de futbol ha guanyat a la campiona d’Europa, Anglaterra, per 1-0 en la final del Mundial d’Austràlia i Nova Zelanda 2023.

Un golàs de la lateral del Real Madrid Olga Carmona amb una rematada a prop del pal esquerre de la portera anglesa ha convertit campió del món l’equip dirigit per Jorge Vilda.

La davantera Lauren Hemp va estar a punt d’avançar a les Lionesses a l’inici del partit, però el travesser va ser el millor aliat de les espanyoles. Espanya va tenir el 2-0 abans del descans, però Salma es va trobar també amb el pal.

En la segona part, Jennifer Hermoso no va poder convertir en gol un penal que va detenir la portera Mary Earps. Cata Coll va salvar diverses ocasions d’Anglaterra en el tram final i a les seves mans va acabar el partit.

La Reina Leticia, la infanta Sofía y el ministro Miquel Iceta junto a las jugadoras de la selección española (RTVE)
La Reina Letícia, la infanta Sofia, el ministre Miquel Iceta i el president de la RFEF, Luis Rubiales, amb les jugadores de la selecció espanyola i el seleccionador Jorge Vilda (RTVE).
(Visited 84 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “La selecció espanyola, campiona del Mundial d’Austràlia i Nova Zelanda”

1. No me gusta el futbol/balompie, por lo que tiene de negocio.