Detingut el líder dels Casuals a la Costa Brava

El cap de la facció més ultra dels Boixos Nois estava en crida i cerca des del 9 de juny

Armes, diners i altres objectes comissats pels Mossos als Casuals

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns el líder dels Casuals, la facció més ultra dels Boixos Nois, a Platja d’Aro (Baix Empordà), segons fonts policials citades per l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

El detingut estava en cerca i captura des del passat 9 de juny, quan els Mossos van fer un ampli dispositiu amb 18 entrades i escorcolls a una vintena de poblacions catalanes que va acabar amb la detenció de 28 membres del grup criminal. Posteriorment, el 12 de juliol, van practicar-se cinc arrestos més.

La policia atribueix al grup delictes d’homicidi, desordres públics, segrest, tinença d’armes, contra la salut pública, extorsió i pertinença a organització criminal.

La detenció del cap dels Casuals té lloc després que, el passat mes de juny, els Mossos l’anessin a buscar al seu domicili de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), però no el localitzessin.

La investigació policial va començar el passat mes de novembre, quan un grup de radicals del Barça va assaltar un bar de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) freqüentat per seguidors radicals de l’Espanyol.

Els Mossos van determinar que els assaltants eren membres dels Casuals, un grup que la policia ja va desmantellar fa més d’una dècada, després d’una macrooperació el 2010 que va desembocar en un judici a una vintena de membres el 2013, però l’organització es va regenerar.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari