Puigdemont: “Junts no deu res a ningú més que als seus votants”

L’expresident de la Generalitat admet que els resultats electorals no són els desitjats

L'expresident Carles Puigdemont intervé telemàticament en un acte de campanya de Junts a Amer (ACN)

L’expresident de la Generalitat i eurodiputat de Junts, Carles Puigdemont, ha fet una piulada després de conèixer els resultats electorals per a valorar la posició negociadora de Junts i el seu paper en els pròxims dies. Sense entrar en detalls, ha volgut “avisar” que “Junts no deu res a ningú més que als seus votants”. “Tampoc a politòlegs espavilats, ni a tertulians diversos, ni a pseudònims de Twitter, ni a apologetes de l’abstenció. Els nostres votants, el nostre programa, els nostres compromisos, han estat i són les referències de la nostra acció política”, ha conclòs.

A la mateixa piulada, Puigdemont ha explicat que, amb aquestes credencials, ja van actuar la passada legislatura: “Per això no vam votar la investidura de Pedro Sánchez, ni els seus pressupostos, ni les seves reformes-trampa; per això no vam ser a la farsa de la taula de diàleg ni vam pactar els indults; per això vam sortir del Govern de la Generalitat; per això el PSC va pactar amb el PP per treure’ns l’alcaldia de Barcelona, i per això no hem pactat les diputacions amb el PSC”, ha afegit.

Finalment, l’expresident ha fet una mica d’autocrítica, i ha admès que el resultat de Junts no ha sigut el desitjat. “No som infal·libles; no sempre l’encertem. Però dins de la imperfecció podem presentar un alt grau de responsabilitat, coherència i fidelitat, que és el que explica la nostra resiliència malgrat la pèrdua de votants i un diputat”, ha dit.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari