L’ANC reclama “Independència, ara!” a Sant Jaume

Després que les seves bases rebutgessin promoure l'abstenció el 23-J, l'entitat crida a pressionar per "posar la independència com a horitzó polític i nacional"

Intervenció de Dolors Feliu durant un acte de l'ANC

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat una concentració aquest dilluns, a les 20 hores, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona sota el lema “Prou enganys! Independència, ara!”. “Sortim al carrer per posar la independència com a horitzó polític i nacional”, ha cridat als independentistes.

La convocatòria, anunciada ja dissabte, pretén ser la reacció de l’entitat que presideix Dolors Feliu al resultat de les eleccions generals del 23 de juliol, per a les quals la cúpula de l’ANC va voler promoure l’abstenció, un plantejament finalment rebutjat per les bases.

L’ANC, d’aquesta manera, també ha fet una crida a reaccionar a “l’actuació dels partits catalans”, afirmant que “la independència és l’única via per resoldre el conflicte nacional entre Catalunya i Espanya”.

“Els partits han abandonat completament la mentalitat guanyadora de l’1 d’Octubre i ara només treballen per un autonomisme processista sense cap finalitat real d’avançar cap a la República Catalana”, ha denunciat l’entitat en un altre missatge de Twitter que ha rematat afirmant que “No oblidem que els catalans ja vam votar. Prou enganys. Ara toca independència!”.

L’independentisme, tot i que al final l’ANC no va demanar l’abstenció per la negativa de les seves bases, ha perdut més de 700.000 vots el 23-J.

(Visited 84 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari