Sánchez demana una “participació històrica” perquè hi hagi un “govern fort” que pugui “avançar els pròxims quatre anys”

El candidat del PSOE diu que té "bones vibracions" i avisa que són unes eleccions "molt importants per a la democràcia"

El president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, el primer a votar el 23-J (CCMA)
El president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, el primer a votar el 23-J (CCMA).

El candidat del PSOE, Pedro Sánchez, ha demanat aquest diumenge una “gran participació i mobilització” en les eleccions. Després de votar al col·legi Nostra Senyora del Bon Consell, Sánchez ha fet una crida als ciutadans per assolir una “participació històrica” en els comicis per poder tenir un “govern fort perquè Espanya pugui avançar els pròxims quatre anys”.

L’actual president del Govern d’Espanya ha dit tenir “bones vibracions” sobre el resultat dels comicis i ha avisat que les eleccions són “molt importants per al país i la democràcia”. També ha subratllat que hi ha molt expectació internacional: “El que pugui passar és molt important per al món i Europa”.

La cap de llista del PSC per Barcelona, Meritxell Batet, ha animat a la participació aquest 23-J i s’ha mostrat “convençuda” que Catalunya “estarà a l’altura del que exigeix el país per a determinar el futur i el rumb per Espanya”. Batet ha fet aquestes declaracions després de votar al seu col·legi electoral, a l’Escola Brusi, a la Vila Olímpica del Poblenou (Sant Martí), acompanyada de la seva mare i el marit de la seva mare. La candidata ha dit que les seves sensacions són “molt bones” i ha animat els catalans que encara no ho hagin fet a votar. “Cada vot posat a l’urna pot ser determinant i definir el futur d’Espanya”, ha assenyalat.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari