La CUP demana anar a les urnes: “Encara que sigui amb escepticisme convé votar per opcions que plantin cara”

Botran ha dit que "menys pes de les esquerres i de l'independentisme no genera escenaris més favorables"

El cap de llista de la CUP a Barcelona el 23-J, Albert Botran, votant amb el puny alçat a l'Institut del Teatre, al barri del Poble-sec (Aina Martí, ACN)
El cap de llista de la CUP a Barcelona el 23-J, Albert Botran, votant amb el puny alçat a l'Institut del Teatre, al barri del Poble-sec (Aina Martí, ACN).

El candidat de la CUP a les eleccions del 23-J a Barcelona, Albert Botran, ha fet una crida a acudir a les urnes aquest diumenge perquè “una situació amb menys pes de les esquerres i de l’independentisme a les institucions no genera escenaris més favorables per res”.

“Encara que sigui amb escepticisme, cal votar per opcions que planten cara”, ha insitit el número 1 per Barcelona, tot repetint l’eslògan de la campanya cupaire ‘Plantem cara’. Botran ha enviat un missatge d’optimisme per les “bones sensacions” amb les que han tancat la campanya. “Ho hem fet el millor que podíem i ara que parlin les urnes”, ha dit.

Botran ha votat a l’Institut del Teatre de Barcelona, situat al barri del Poblesec, on resideix. El candidat ha introduït la papereta amb la mà esquerra i ha alçat el puny dret. Només ho ha fet a la urna del Congrés dels Diputats, ja que la formació independentista no es presenta al Senat.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari