Vidal, dona de confiança de Yolanda Díaz

La candidata de Sumar, Yolanda Díaz, ha trobat Catalunya una font inesgotable de fidels als quals atorga la seva confiança. Fa temps que té l’exdiputat d’Iniciativa per Catalunya Verds Josep Vendrell de cap de gabinet. Darrerament va nomenar portaveu de la campanya l’eurodiputat Ernest Urtasun. I ara apunta a la cap de llista de Sumar-En Comú Podem, Aina Vidal, com una de les seves dones de confiança al grup parlamentari que tindrà Sumar.

Tenen bona relació des de fa anys, però a més de ser la seva cara visible a Catalunya, ha estat qui ha defensat tot Sumar al debat que va emetre RTVE amb els candidats dels set principals partits d’Espanya. Fonts de la formació, de fet, no descarten que Vidal acabi sent ministra si es repeteix el govern de coalició amb el PSOE com a titular.

La cap de llista de Sumar-En Comú Podem ha demostrat ser una autèntica purista del perfil clàssic de l’esquerra. Fruit de diverses entrevistes, ha revelat que és tan amant dels animals que estudiava veterinària, i que és tan alternativa que no té antena de televisió convencional perquè no la miraria. I és que, en política, com en tants altres aspectes de la vida, hi ha tòpics que ho són perquè sempre hi ha una base al darrere.

(Visited 27 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari