Pedro Sánchez considera l’independentisme una “ideologia caduca”

El candidat del PSOE reitera la seva negativa a facilitar un referèndum a Catalunya a canvi de la seva investidura

Pedro Sánchez, a TVE

El president del govern i candidat del PSOE a la presidència, Pedro Sánchez, ha titllat aquest divendres l’independentisme d’“ideologia caduca” i ha tornat a descartar la celebració d’un referèndum d’autodeterminació a Catalunya en una entrevista concedida a TVE.

Sánchez, en concret, ha assegurat que en cap cas negociarà un referèndum amb les forces independentistes catalanes a canvi d’un eventual suport a la seva investidura, recull l’ACN.

El presidenciable socialista ha argumentat que un referèndum va en contra de la “convivència” que ha “construït” el seu govern, ja que, segons el seu parer, “les preguntes binàries” d’un referèndum “trenquen la convivència”, i perquè un referèndum d’autodeterminació “no té cabuda a la Constitució espanyola ni a cap altra del món”.

Sánchez, a més, ha destacat que els darrers quatre anys no ha concedit el que l’independentisme volia respecte als dirigents del procés presos. “L’independentisme demanava l’amnistia, i no l’ha tingut”, ha dit abans d’afegir que ha concedit “indults condicionats”.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari