Critiquen la “nefasta gestió” del vot per correu i avisen que la plantilla ha “salvat” el 23-J

Els sindicats diuen que 1,9 milions han votat malgrat l'endarreriment de l'empresa en reforçar el servei

Oficina de Correus

CCOO i UGT han carregat aquest dimarts contra la direcció de Correus destacant que “l’esforç” i la “responsabilitat” de la plantilla de l’empresa han sigut els factors que han permès “salvar” la campanya electoral. “Correus ha trigat quaranta-un dies a aplicar les mesures de reforç de la campanya que CCOO i UGT exigíem des de l’inici de la campanya, provocant sobrecàrregues laborals i incertesa ciutadana”, han lamentat els sindicats en un comunicat. Tanmateix, han criticat la “nefasta gestió i planificació” aplicada pel president de l’empresa pública durant la campanya i han informat que gairebé dos milions de ciutadans ja han exercit el vot per correu.

“Fa cinc anys que denunciem el desballestament de Correus i més d’un mes criticant la deficient gestió i manca de planificació de la campanya electoral duta a terme pel president de Correus”, recorden els treballadors. En aquest sentit, ressalten que el 23-J ha suposat el rècord de vot per carta de la història de Correus amb 2.600.000 vots potencials, més del doble que els darrers comicis.

Segons les dades facilitades pels sindicats, el dia d’avui el 72% dels sol·licitants ja ha emès el seu vot per correu (uns 1,9 milions de ciutadans) i un 11% (300.000) té entregada la documentació per poder emetre. D’altra banda, el 14% dels ciutadans que van demanar votar per correu (375.000 electors) han estat avisats al seu domicili per recollir la documentació a les oficines corresponent i emetre el vot i un 1,79% (47.000 electors) estan pendents de rebre aquesta documentació.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari