Feijóo rectifica després de mentir sobre les pensions

Assumeix que en una entrevista ha donat informació "inexacta" sobre la revaloració de les pensions

El president i candidat del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha rectificat després d’afirmar en una entrevista a TVE aquest dilluns al matí que els populars sempre han revaloritzat les pensions amb l’IPC. L’entrevistadora l’ha corregit, advertint que l’afirmació no és correcta perquè “no ho van fer ni el 2012 ni el 2013 ni el 2016”.

En el plató, el líder del PP no ha admès l’error, però posteriorment ha fet una piulada a Twitter dient que el que han fet els populars és “no congelar mai les pensions”. “No m’importa aclarir qualsevol afirmació si ha estat inexacta, al contrari de Pedro Sánchez, l’arrogància del qual mai li ho permetria”, ha assegurat.

Fonts del partit han matisat abans de la piulada amb “l’aclariment” que el que volia Feijóo era deixar clar que el PP mai les ha congelat i que no ha entès bé el plantejament de la presentadora.

“Reitero que el PP mai va congelar les pensions i el PSOE sí, amb el vot de Sánchez. El PP va apujar les pensions cada any i el PSOE no. Fins quan el que era fàcil era congelar-les com va fer el PSOE, també les vam apujar”, ha dit.

El president del PP ha remarcat que “continua esperant que Sánchez desmenteixi totes les seves mentides en el debat, com la que el PSOE no va congelar les pensions”.

(Visited 83 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Feijóo rectifica després de mentir sobre les pensions”

Feu un comentari