Advocats Cristians denuncia i demana apartar el president de Correus

L'entitat ultraconservadora acusa Juan Manuel Serrano de malversació i tràfic d'influències per emetre un segell commemoratiu del PCE

Segell de Correus commemoratiu del centenari del PCE

Advocats Cristians ha interposat una denúncia contra el president de Correus, Juan Manuel Serrano, per l’emissió d’un segell, el passat mes de novembre, que commemorava el centenari del Partit Comunista d’Espanya (PCE).

Aquesta associació ultraconservadora demana que la justícia aparti cautelarment Serrano, a qui atribueix els delictes de malversació i tràfic d’influències, del càrrec durant el procés electoral del 23-J.

Advocats Cristians, segons recull l’ACN, al·lega una “manca de neutralitat” per part de Serrano, i argumenta que cal apartar-lo pel “perill que suposa que sigui el responsable de més de 2 milions de vots”, perquè sigui “amic de Pedro Sánchez” i perquè “va ser el cap de gabinet de la Comissió Executiva Federal del PSOE”. A més, indica que “la seva dona va a les llistes socialistes” el 23-J.

La presidenta d’Advocats Cristians, Polonia Castellanos, ha afirmat que “és evident que Serrano va vulnerar el deure de neutralitat i la seva parcialitat” quan va difondre “amb els diners de tots els espanyols un segell commemoratiu a menys d’un any de les eleccions municipals, autonòmiques i generals”.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari