Correus admet que triga més del compte a entregar la documentació del vot postal

No se sap quanta gent ha demanat el vot, la xifra es farà pública quan acabi el termini legal per fer-ho

Un votant omple la sol·licitud de vot per correu a l'oficina de Correus de Gran de Gràcia de Barcelona (Guifré Jordan, ACN)
Un votant omple la sol·licitud de vot per correu a l'oficina de Correus de Gran de Gràcia de Barcelona (Guifré Jordan, ACN).

La documentació per al vot per correu està trigant més del compte a arribar. De fet, Correus reconeix que està tardant una mica més a entregar-la. Tal com explica el diari ABC, això està passant a Barcelona, Madrid, Cadis i Almeria, les quatre circumscripcions on hi ha hagut impugnacions de candidatures a la Junta Electoral.

El repartiment de documentació hauria d’haver començat el 3 de juliol, però en aquestes circumscripcions va començar més tard. De moment, no se sap quanta gent ha demanat el vot per correu i, segons el diari, aquesta xifra es farà pública quan hagi acabat el termini legal per sol·licitar-lo.

El vot per correu es pot demanar fins dijous, 13 de juliol, tant a través del web de Correus com presencialment a les oficines. El vot es podrà dipositar fins al 20 de juliol.

Els més de 37.000 empleats que treballen a Correus afronten durant aquest juliol un dels períodes amb més càrrega de treball, ja que la data de les eleccions espanyoles del 23 de juliol ha impulsat una demanda inèdita del vot per correu.

Tot i que encara no hi ha dades oficials, les sol·licituds postals per a les eleccions ja superen “amb escreix” els dos milions, segons CCOO. Per això reclamaven a la direcció de Correus que elevi les contractacions de reforç a 18.000 llocs de treball.

Correus, per la seva banda, es va comprometre a fer una “contractació sense precedents” per cobrir el 100% de les absències per vacances al juliol, amb l’objectiu de garantir el vot per correu per al 23-J.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari