Aznar assegura que Sánchez oferirà “consultes a Catalunya i el País Basc”

L'expresident del Govern central ha afirmat que l'executiu del PSOE i Unidas Podemos ha cedit un "poder desmesurat a minories radicals extremistes, imposant normes en contra de la voluntat de la majoria social espanyola"

L'expresident del Govern central i del PP José María Aznar (ACN)
L'expresident del Govern central i del PP José María Aznar (ACN).

L’expresident del Govern d’Espanya i del PP José María Aznar ha assegurat que l’acord del Govern de coalició entre el PSOE i Sumar inclou “la celebració de consultes a Catalunya i el País Basc”. En un acte de campanya del Partit Popular a Màlaga, ha indicat que l’executiu de Sánchez cedirà als “nacionalistes”.

Aznar ha demanat als ciutadans a rebutjar el “narcisisme inútil” de Sánchez i a donar suport a la competència i la capacitat de gestió del candidat a la presidència del Partit Popular, Alberto Núñez-Feijóo. Ha assegurat que el Partit Popular té el compromís de “buscar la unitat i la coherència en lloc de la divisió i la confrontació entre els espanyols”.

L’expresident del Govern central ha descrit al Govern PSOE-Sumar com una “coalició Frankenstein”. Ha afirmat que l’executiu de Sánchez ha cedit un “poder desmesurat a minories radicals extremistes, imposant normes en contra de la voluntat de la majoria social espanyola”.

(Visited 119 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Aznar assegura que Sánchez oferirà “consultes a Catalunya i el País Basc””

  1. Para gobernar, Aznar propició un nuevo sistema de financiación para Cataluña, además de importantes transferencias de competencias a la Generalitat, como la justicia, la educación, la sanidad o el empleo.
    Aznar Es junto a “bambi”, el origen de nuestros males.
    Y no se arrepiente de ná… ni ha servido de ná.
    Confunden al nacionalismo con un bolsillo. Cuando es un pozo sin fondo.

    Respon

Feu un comentari