Entitats independentistes demanen votar el 23-J amb la papereta de l’1-O

Defensen el vot nul com a protesta contra els partits processistes: “Tenim l’enemic a casa”

El president del Cercle Català de Negocis, Albert Pont, durant el seu discurs a la plaça Sant Jaume de Barcelona (Maria Aladern, ACN)
El president del Cercle Català de Negocis, Albert Pont, durant el seu discurs a la plaça Sant Jaume de Barcelona (Maria Aladern, ACN).

Catalans x la Independència, el Cercle Català de Negocis i el Moviment Vot de Revolta han fet un acte aquest diumenge al matí a la plaça Sant Jaume de Barcelona per demanar als independentistes que utilitzin la papereta de l’1-O el 23-J. “Hem perdut la confiança en els partits tradicionals”, ha apuntat el president del Cercle Català de Negocis, Albert Pont, que ha acusat els partits de “pactar amb l’enemic per no perdre quotes de poder”.

“Tenim l’enemic a casa i simplement l’hem de fer fora”, ha assegurat. Pont ha dit que els independentistes han de recordar “sistemàticament” que van guanyar el referèndum d’independència i que els partits que ha denominat “processistes” estan “obligats a fer efectiu el mandat de les urnes”.

El portaveu ha recriminat a la Generalitat que hagi actuat d’acusació particular contra les bases del moviment. “Ens han enganyat, ens han traït, ens han mentit”, ha criticat. La proposta de les entitats és que els independentistes votin amb la butlleta de l’1-O a totes les eleccions que es convoquin a partir d’ara “com a forma de protesta per la deriva processista i victimista dels partits” i per reivindicar el resultat del referèndum d’autodeterminació.

(Visited 113 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari