Aragonès alerta del risc d’un pacte PP-Vox i d’un possible acord PP-PSOE després del 23-J

El president de la Generalitat ha afirmat que “entre Madrid i Catalunya sempre acaben escollint els interessos de l’Estat”

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant l'acte institucional del dia de l'Orgull LGTBI+ (Maria Pratdesaba, ACN)
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant l'acte institucional del dia de l'Orgull LGTBI+ (Maria Pratdesaba, ACN).

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha alertat del risc d’un pacte PP-Vox després del 23-J però també d’un acord PP-PSOE. En una entrevista a ‘La Vanguardia’, ha recordat que fa set anys Mariano Rajoy va ser investit amb l’abstenció del PSOE. Ha apuntat que hi ha diferents maneres, ja sigui amb suport extern o fent govern. Aragonès ha remarcat que els socialistes no poden demanar que se’ls voti per defensar Catalunya davant de l’extrema dreta, perquè “entre Madrid i Catalunya sempre acaben escollint els interessos de l’Estat”.

També ha aprofitat per descartar un avançament electoral, ja sigui per un mal resultat d’ERC el 23-J o perquè no hi hagi pressupostos. Aragonès ha rebutjat la conveniència d’un pacte PP-Vox: “Com pijtor, pitjor. PP i Vox representen un grau d’hostilitat molt més gran que amb Sánchez”, ha conclòs.

El president ha assegurat que la relació amb el govern del PSOE i de Podem “no ha estat fàcil”. “Passi el que passi en les eleccions, caldrà defensar Catalunya i tot el que representa”, ha insistit el president, que ha avisat que Catalunya “serà l’enemic a batre”.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari