Díaz demana la mobilització per a Sumar el 23-J davant “la coalició del no per Catalunya” de PP i Vox

Aina Vidal diu que Junts i ERC "s'han resignat a perdre les eleccions" i reclama un govern progressista per defensar el país

La líder de Sumar, Yolanda Díaz, ha reclamat que el país “es posi dempeus” el 23-J davant “la coalició del no per a Catalunya” que creu que representen PP i Vox. En un acte a Cornellà de Llobregat, Díaz ha assegurat que la dreta “no guanyarà” les eleccions i ha reivindicat el seu projecte, “a favor de la vida i que té clares les preocupacions de la gent”.

Entre els seus reptes, tornar a apujar el salari mínim i reduir la jornada laboral. D’altra banda, la número 1 a Barcelona, Aina Vidal, creu que Junts i ERC “s’han resignat a perdre les eleccions” i ha avisat que això és “abandonar” el país. De fet, ha assegurat que defensar Catalunya “passa per tenir un nou govern progressista a l’Estat”.

L’acte s’ha celebrat a l’Auditori Sant Ildefons de Cornellà, que s’ha omplert de gom a gom amb uns 200 assistents i desenes de persones s’han quedat a les portes. A la seva arribada, Díaz i Vidal han dirigit unes breus paraules als qui no han pogut entrar a l’acte.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de En Comú Podem (@encomupodem)

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari