Sirera diu que li és igual el “personal tècnic” que utilitzi Collboni per canviar les polítiques municipals

El popular espera que el socialista mantingui la seva paraula i els comuns no entrin al govern

El líder del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera, ha assegurat que li és igual el “personal tècnic” que tingui el govern de Jaume Collboni per canviar les polítiques municipals. En declaracions a TV3, Sirera ha dit que no li importa que mantingui certs càrrecs, i no considera que això vulgui dir que els comuns han entrat al govern municipal.

En aquest sentit, Sirera ha assegurat que confia que Collboni complirà la seva paraula. “No tinc cap document signat, però mirant les persones als ulls i donant-los la mà n’hi ha prou perquè la paraula donada es compleixi”, ha afegit.

Sirera ha reclamat a Collboni a actuar ja per eliminar els obstacles que han fet de Barcelona una ciutat “difícil” per invertir, com ara la moratòria dels hotels o la reserva del 30% dels pisos socials en noves promocions. També ha reclamat que reverteixi alguns carrils bici que són un “desastre”.

El popular ha negat un cop més que la direcció nacional del partit li digués el que havia de votar el passat dissabte. “El que em va dir el meu president va ser: Dani, fes el que creguis que és millor i facis el que facis et donarem suport”, ha reiterat.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari