Quin redactor dels serveis informatius de TV3 va penjar dissabte a Twitter una fotografia d’ell amb una estelada?

Jordi Eroles. Fa quasi 19 anys que treballa a TV3. Entre el setembre del 2016 i el maig del 2022 va ser redactor de la secció de Política als serveis informatius d’aquesta televisió pública. La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert Victòria Alsina el va fitxar com a cap de la seva Oficina de Comunicació, on va treballar des de l’abril del 2022 fins que Junts va marxar del govern de la Generalitat. Aleshores va tornar a TV3 i es va incorporar als serveis informatius del canal 324.

Eroles és reincident amb les seves fotografies lluint estelades. L’11 de setembre del 2019 va penjar a Instagram una fotografia seva fent footing on lluïa un casquet amb l’estelada. Quan se li va recriminar que un periodista que feia informació política a TV3 no podia penjar aquestes fotografies a Internet la va esborrar. Aquest 17 de juny, però, ha recaigut en la temptació i ha penjat a Twitter un reportatge gràfic de quan va córrer la seva primera marató de muntanya ara fa 10 anys. Una de les fotografies d’aquest reportatge el mostra exhibint una samarreta de la marató de TV3 i una estelada.

El director de TV3, Sigfrid Gras, va dient que el comitè que va crear per vigilar que els seus professionals no pengin a les xarxes socials missatges que puguin afectar la imatge del servei públic “va treballant i controlant aquests casos”. El del redactor d’Informatius exhibint una bandera independentista se’ls ha escapat, sembla.

(Visited 382 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari