El periodista Francesc-Marc Álvaro serà el número 3 de la llista d’ERC al 23-J

El seu fitxatge serà ratificat en el Consell Nacional del partit de divendres

El periodista i escriptor Francesc-Marc Álvaro serà el número 3 de la llista d’ERC per Barcelona a les eleccions generals del 23 de juliol, segons ha avançat La Vanguardia i ha confirmat l’ACN. Álvaro s’hi presenta com a independent en una candidatura que lidera Gabriel Rufián i que tindrà com a número 2 la fins fa poc consellera d’Acció Climàtica, Teresa Jordà, que torna a la cambra baixa.

ERC celebrarà divendres 16 de juny un Consell Nacional per aprovar les llistes definitives del 23-J. D’altra banda, Montse Bassa, Jordi Salvador i Inés Granollers han estat proposats com a caps de llista de Girona, Tarragona i Lleida respectivament.

Álvaro és col·laborador de La Vanguardia i tertulià en diferents mitjans de comunicació. També exerceix de professor de Periodisme a la Facultat Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. A més, forma part del consell de redacció de la revista Serra d’Or.

Al llarg de la seva trajectòria professional Francesc-Marc Álvaro ha escrit llibres com Assaig general d’una revolta. Les claus del procés català, Ara sí que toca. Jordi Pujol, el pujolisme i els successors i Què pensa Pasqual Maragall.

(Visited 69 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari