Erra proposa “modernitzar” el reglament del Parlament revisant l’article amb què es va suspendre Borràs

La nova presidenta de la cambra es marca com a objectiu tramitar el vot telemàtic de Lluís Puig

Anna Erra

Foto: ACN, Job Vermeulen

Anna Erra, la nova presidenta del Parlament de Catalunya, ha proposat aquest dilluns “modernitzar” el reglament de la cambra catalana, que considera que s’ha d’apropar a la ciutadania, i ha concretat que troba necessari revisar l’article 25.4, amb el qual la Mesa va justificar la suspensió de l’anterior presidenta del Parlament, Laura Borràs.

D’aquest article, en declaracions a Catalunya Ràdio, Erra ha dit que “el que fa no és preservar la presumpció d’innocència”, sinó accelerar la suspensió de Borràs quan es va obrir judici oral contra ella pel cas de la fragmentació de contractes de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

D’altra banda, Erra ha dit que “és el nostre objectiu” aconseguir que es pugui tramitar el vot telemàtic del diputat de Junts i exconseller Lluís Puig.

Pel que fa a la notícia que publica el diari Ara, que assegura que el Parlament ha denegat fins a tres investigacions de l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) relatives a tres denúncies, Erra s’ha mostrat preocupada i s’ha compromès a abordar la qüestió amb “màxima col·laboració i transparència”, de manera que la transparència “sigui veritablement real”.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari