Jové demana a Erra “totes les accions possibles” per poder compaginar el seu judici amb els plens al Parlament

El president del grup d'ERC denuncia que el rebuig del TSJC és "una vulneració política i una lesió a l'interès públic"

Josep Maria Jové - Foto: ACN, Mariona Puig

Josep Maria Jové ha traslladat aquest dijous a Anna Erra el rebuig del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) a reprogramar el seu judici per l’1-O, algunes sessions del qual coincideixen amb plens al Parlament. Jové ho ha considerat una “vulneració política” i una “lesió a l’interès públic”.

Per això, en un escrit, el president del grup parlamentari d’ERC ha proposat a la presidenta de la cambra “emprendre totes les accions possibles per a poder assegurar tant el dret a representació política com el de participació política als seus electors”.

En aquest sentit, el dirigent republicà apel·la al reglament del Parlament “que, entre d’altres, preveu tant el dret com el deure dels diputats d’assistir als plens”, difon l’ACN.

Josep Maria Jové serà jutjat juntament amb Lluís Salvadó i la consellera Natàlia Garriga pels delictes de desobediència, prevaricació i malversació agreujada pels preparatius del referèndum de l’1-O, en un judici previst en 21 sessions del 10 d’abril al 29 de maig. Davant la coincidència amb plens del Parlament, a banda de l’escrit a la presidenta del Parlament, també ha presentat un recurs de súplica.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari