Oliver Klein vol impugnar els vots de quatre meses electorals a Cambrils

La candidatura d'Activem podria entrar dins del plenari, restant un regidor a Esquerra Republicana

L'alcalde en funcions de Cambrils, Oliver Klein, durant l'atenció als mitjans previ a l'anunci del pacte entre els partits ERC, PSC, Junts i En Comú Podem (Ariadna Escoda, ACN)
L'alcalde en funcions de Cambrils, Oliver Klein, durant l'atenció als mitjans previ a l'anunci del pacte entre els partits ERC, PSC, Junts i En Comú Podem (Ariadna Escoda, ACN).

L’alcalde en funcions de Cambrils, Oliver Klein, vol continuar governant a l’Ajuntament de la ciutat del Baix Camp. El seu partit, Nou Moviment Ciutadà (NMC), ha presentat dos recursos a la Junta Electoral de la Zona de Reus per impugnar les actes de votació de quatre meses electorals. Segons l’NMC, hi ha irregularitats als documents, perquè el nombre de vots que hi figura excedeix la xifra d’electors censats que van votar a les meses.

Klein vol que s’accepti el segon recurs. El primer ja ha estat desestimat. D’aquesta forma, les votacions en aquestes taules podrien anul·lar-se i canviar els resultats dels comicis.

La candidatura d’Activem podria entrar dins del plenari, restant un regidor a Esquerra Republicana. Amb aquest canvi, el pacte a quatre bandes entre PSC, ERC, Junts i En Comú Podem seria insuficient per fer fora Klein de l’alcaldia de Cambrils.

(Visited 221 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari